Cykelabonnement 149 kr. /md.

Fra 149,00 kr.
  • En cykel der altid virker
  • Gratis service og reparation
  • Kun én måneds opsigelse
  • Service indenfor 24 timer
LEVERING ULTIMO SEPTEMBER

KUN 149,- /md.

Et nyt og fleksibelt cykelkoncept, til dig der har brug for en cykel i Storkøbenhavn. Er du også træt af, at din cykel ikke virker, eller dumme værkstedsregninger? Med vores cykelabonnement er du altid garanteret, en cykel der virker, ligeså længe at du har et aktivt cykelabonnement hos os. Dit cykelabonnement din cykel. Vi udfører naturligvis alle service og reparationer på cyklen, ligeså længe du har et aktivt cykelabonnement hos os. Ingen dumme regninger eller ekstra gebyrer. Kun den månedlige abonnementspris. Hvis cyklen pludselig ikke virker, sørger vores Team for at du hurtigt kan komme videre, på en af vores unikke blå håndbygget cykler. Vi binder byen sammen. Og vi elsker at være grønne.

 
Specifikationer
Gear7 Indvendige
BremserFod & forbremse
DækPunkterfrie 700 C
FrempindAluminium/stål
HåndtagGummi
HjulsætAluminium
Kabel farveSort
KrankboxLukkede lejer
KranksætStål 44 tænder
LakeringSlagfast pulverlak
PedalerAluminium sport
SadelSkum
SadelpindAluminium
Stel/ForgaffelCr-Mo Stål
StyrKlassisk stål
StyrfittingsAluminium/Stål
TransmissionKæde Antirust
KurvAluminium
FarveBlå
LåsForsikringsgodkendt
Ekstra låsKædelås med kode
StøttebenAluminium
LygterMagnet med backup

FAQ

Kan alle oprette ét cykelabonnement?

Ja, hvis du er bosat i Storkøbenhavn, er fyldt 18 år og har et sundhedskort, kan du oprette ét cykelabonnement.

Hvad koster ét cykelabonnement?

Det koster KUN 149.- kr. pr. måned. Vi har måske verdens billigste cykelabonnement.

Hvad er det for en cykel?

Det er selvfølgelig vores egne håndbyggede cykler. En klassisk cykel med 7 gear, forkurv, fodbremse, rullebremse på forhjulet, forsikringsgodkendt lås, ekstra kædelås, magnetlygter og punkterfrie dæk. Prøv også vores sporty model med 2 gear.

Bil vs. cykel?

Vi tror på en grønnere by, derfor kører vi ikke rundt i byens gader og leverer cykler, med en bil der belaster vores miljø. Vi skal være grønnere og have bragt vores CO2 udslip ned, det kan du hjælpe os med. Vi tænker også på din fremtid.

Hvad sker der hvis cyklen ikke virker?

Hvis uheldet er ude og cyklen ikke virker, hjælper vi dig naturligvis hurtigt videre, uden at det koster dig noget ekstra. Normalt inden for 24 timer. Ring til os på 8174 1696

Hvad sker der hvis cyklen bliver stjålet?

Hvis cyklen bliver stjålet, sørger vi selvfølgelig for at du får en ny cykel hurtigst muligt. Du bedes venligst kontakte os, indenfor 24 timer efter tyveriet. Husk altid at låse cyklen med begge låse, ellers skal du selv dække den fulde selvrisiko.

Hvordan bestiller jeg èt cykelabonnement?

Du kan bestille cykelabonnementet i vores forretning Copenhagen bikeshop Jagtvej 68 2200 København N. Eller her på siden CBS-Online.dk. Når du har indgået en lejeaftale med os, sender vi en SMS til dig når vi har cyklen klar til dig.

Hvor lang tid virker mit cykelabonnement?

Dit cykelabonnement virker ligeså længe at du ønsker det. Vi opkræver selvfølgelig ikke depositum eller opstartsgebyr på dit cykelabonnement. Kun abonnementsprisen på DKK 149.- pr. måned.

Hvad er bindings perioden?

Når du har oprettet et cykelabonnement hos os, gælder det i èn måned ad gangen. Der er kun èn månedsopsigelse.

KUN 149,- /md.