HANDELSBETINGELSER

GÆLDENDE REGLER

Handel hos CBS-online.dk kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos CBS-online.dk. For at handle hos CBS-online.dk skal brugeren være fyldt 18 år. CBS-online.dk, herunder ejere, ansatte, samarbejdspartnere, leverandører og andre involverede parter kan ikke garantere, at CBS-online.dk til hver en tid vil være fejlfri og i fuld funktion. Vi tager forbehold for fejl og mangler, prisændringer og udsolgte varer på siden. Du har altid 14 dages fuld returret efter dit køb, ifølge dansk købelov.
Du har som kunde altid 14 dage til at meddele dig at du fortryder og derefter yderligere 14 dage til at returnere varen. Derudover må varen gerne være brugt. Dette kan dog medføre værdiforringelse. CBS-online.dk kan ikke drages til ansvar for resultater, der er afstedkommet ved brug af CBS-online.dk såsom problemer med din internet-forbindelse, eller ved anvendelse af ikke-tidssvarende computere/programmer. CBS-online.dk kan ikke stilles til ansvar for problemer, du måtte have, eksempelvis forsinkelser eller virus, der kunne være opstået som følge af e-mail eller downloads. CBS-online.dk tager forbehold for enhver form for fejl, der kan være opstået i forbindelse med opdatering på CBS-online.dk CBS-online.dk ejes af Copenhagen bikeshop. CBS-online.dk er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

BESTILLING ONLINE

Du kan bestille dine varer på vores website CBS-online.dk Vi har altid BILLIG FRAGT på vores varer, til en valgfri GLS Pakkeshop. Varer sortimentet på vores website er IKKE altid det samme, som i vores fysiske forretning Copenhagen bikeshop Jagtvej 68 2200 København N. Hvis du har en forespørgsel til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på info@cbs-online.dk. Så kan vi måske finde den vare, du ønsker. Alle vores priser er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne på vores website er dagspriser. Når du handler hos CBS-online.dk, indgås alle aftaler på dansk.

FORSENDELSESUDGIFTER

Varekøbet vil blive pålagt den til enhver tid gældende forsendelsesomkostning ud fra vores gældende fragtpriser. Vi tilbyder altid en meget lav fragtpris, så du altid er sikker på, at du ikke betaler for meget i fragt.

FAKTURA

Din følgeseddel modtager du sammen med dine varer.

ORDREBEKRÆFTELSE OG BETALING

Når vi har modtaget din ordre samt betaling, sender vi dine varer afsted i samme rækkefølge, som vi har modtaget dem. Du modtager en mail, når vi har afsendt dine varer. Betaling kan ske med Dankort, VISA, Mastercard, Visa Elektron og MobilePay. Vi opkræver ikke betalingskortgebyr ved køb hos CBS-online.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når vi har sendt varerne afsted fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Der tages forbehold for afgiftsændringer, trykfejl, fejl i prissætning, unormal lav pris i forhold til markedspriser samt pris- og valutaændringer.

LEVERING

Vi leverer normalt accessories inden for 1-2 hverdage, til en GLS pakkeshop, din hjemme adresse eller til Copenhagen bikeshop Jagtvej 68 2200 København N. Cykler leveres normalt indenfor 6-8 hverdage. Cykelabonnementer leveres normalt indefor 1-2 hverdage. Er en vare ikke på lager, vil du modtage en SMS eller mail, om hvornår dine varer er klar. Hvis der er restordre i din bestilling, vil du efter, at vi har modtaget din ordre, få besked om den forventede leveringstid. Når du bestiller dine varer online, vil du modtage en e-mail, når vi har dine varer klar til afhentning hos Copenhagen bikeshop Jagtvej 68 2200 København N. Eller når vi har afsendt varen til en GLS pakkeshop eller din hjemme adresse. Vi leverer ud til Bornholm. Vi leverer ikke varer ud til ikke brofaste øer. Vi leverer Worldwide til vores gældende fragtpriser.

VARESPECIFIKATIONER

CBS-online.dk påtager sig intet ansvar over for vores kunders egne ud- og opmålinger, som ikke stemmer overens med vores anbefalinger. Vi følger til enhver tid vores producenters anvisninger.

FARVER OG STØRRELSER

Vi er ikke ansvarlige for forskelle i farver eller størrelser, der måtte være på vores website. Dette bliver ikke betragtet som en fejl fra CBS-online.dk side. Derfor vil det heller ikke udløse nogen form for refundering af de omkostninger, du måtte have, hverken i forbindelse med den oprindelige forsendelse eller med tilbageleveringen.

SIKKERHED

Når du afgiver og betaler din ordre hos CBS-online.dk, kører alle betalingstransaktioner via sikre udbydere, og ingen data fra dit kreditkort kan ses af CBS-online.dk. Vi benytter betalingsgateway, efter internationale standarder for databeskyttelse. Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse med love og regler for onlinebetaling i Danmark. Hvis en tredjeperson misbruger dit betalingskort, hæfter du ikke selv for misbruget, medmindre du har overtrådt reglerne for brug af betalingskort. Derfor er det altid helt sikkert at handle hos CBS-online.dk

TRACK & TRACE

Hvis du bestiller dine accessories inden kl. 12.00 på hverdage, afsender vi normalt dine varer samme dag. Du vil ofte modtage varen allerede næste hverdag. Derfor modtager du IKKE et Track & Trace nummer automatisk. Med track & trace kan du altid følge dine varer. Hvis du alligevel ønsker at følge din pakke, kan du skrive til os. Herefter sender vi dig dit track & trace nummer, når vi har afsendt dine varer. Hvis du ikke kan finde dine varer, kan det være, at de ikke har været igennem den første scanning. Prøv derfor igen senere. Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig gerne. Cykler sendes med fragt mand, hvis du ønsker Track & Trace, kan du skrive til os, så sender vi dig et link.

BANKOPLYSNINGER

Nordea Bank:
Reg. nr. 2279 Konto nr. 5496499958
IBAN DK2720005496499958
Swiftadresse NDEADKKK Hvis du vælger at betale via bankoverførsel, skal du benytte ovenstående bankoplysninger. KONTAKT OG ÅBNINGSTIDER CBS-online har åbent 24-7 365, så hvis du ønsker at kontakte os, kan det altid ske på info@cbs-online.dk Du er også meget velkommen til at skrive til os, hvis du mangler en vare, som vi ikke har i vores sortiment. Eller bare har en forspørgsel om noget andet. Du kan også ringe til os på 8174 1696. Vores telefoner i online shoppen er åbne mandag-fredag 9.00-17.30. Vi modtager også gerne ris og ros.

REKLAMATIONSRET

Du har 24 måneders reklamationsret i Danmark. Hvis du gerne vil reklamere over en vare, kan du vælge at sende varen til vores retur adresse, eller du kan levere den personligt på Jagtvej 68 2200 København N. hvor vores personale tager imod varen. I første omgang dækker du selv fragtomkostningerne. Du kan købe en RETURLABEL, hvis du ønsker at sende returneringen til os. Hvis vi konstaterer fejlen, vil du modtage en gavekode fra os, som dækker dine fragtomkostninger. Gavekoden kan du bruge ved dit næste køb hos CBS-Online.dk. Du vil modtage varen repareret eller ombyttet. Konstaterer vi derimod forkert brug af varen eller ualmindelig slid, vil vi ikke modregne dine fragtudgifter. Du skal reklamere inden for rimelig tid. Det betyder senest 30 dage efter, at manglen er opdaget. Husk altid at gemme dine kvitteringer et sikkert sted. VAREN SENDES TIL:
 Copenhagen Bikeshop 
Jagtvej 68, 2200 København N HUSK ALTID AT SKRIVE ATT. CBS-ONLINE.DK UDEN PÅ PAKKEN!
 Når du returnerer varen til os, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes eller leveres tilbage i forsvarlig emballage, der ikke kan beskadige varen. 

RETURNERING

Måske har du fortrudt dit køb? For at returnere en vare SKAL varen altid være ubrugt og i original emballage. Varen må på ingen måde være brugt eller beskadiget. Etiketter og lignende må ikke fjernes. Hvis du gerne vil returnere en vare, kan du enten sende varen til vores returadresse, eller du kan aflevere den personligt i vores fysiske forretning Copenhagen bikeshop - Jagtvej 68 2200 København N. Her står altid glade medarbejdere, klar til at tage imod dine returvarer. Du kan også købe en RETURLABEL, hvis du istedet for ønsker at sende returneringen til os. Det er normalt billigere i forhold til, at du selv går ned og køber en retur forsendelse. 
Når du returnerer en vare til os, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes eller leveres tilbage i forsvarlig emballage, der ikke kan beskadige varen.


RETURADRESSE: Copenhagen bikeshop
 Jagtvej 68, 2200 København NHUSK ALTID AT SKRIVE ATT. CBS-ONLINE.DK UDEN PÅ PAKKEN!