ALTID GRATIS FRAGT 

Shimano Cykel Kæde HG 40 til 6, 7 og 8 Speed Kassette Kranse

Varenummer: 7069

Lagerstatus: På lager

159,50 DKK
ELLER

Produktbeskrivelse

Shimano cykelkæde HG 40 kan du bruge hvis din cykel er monteret med en 6-8 speed bagkrans til udvendige gear. Du kan også bruge cykelkæden hvis din cykel er monteret med indvendige gear og har smalle tandhjul. Foran og bagpå.  Cykel kæden er i den sædvanlige gode Shimano kvalitet.

Specifikationer

  • Mærke: Shimano HG 40
  • Gear: Passer til 6,12,18 speed 7,14,21 speed og 8,16,24 speed
  • Materiale: Stål
  • Passer også til cykler med indvendige gear, der er monteret med smalle tandhjul

Montering

Når du afkorter en cykelkæde, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Klingerne foran og bagpå, er med til at bestemme kædens længde. Hvis der er 2 eller 3 klinger på cyklen foran, kan du sætte den op på den store klinge foran og den lille klinge bagpå. Bagskifterens små gearhjul skal stå lodret. Du kan også sætte kæden på den store klinge både foran og bagpå og læg 2 led til længden. Hvis du kun har 1 klinge foran, skal bagskifteren stå i en vinkel på 45 grader, pegende bagud. 

Bemærk: Når du udskifter en kæde til udvendige gear, bør du altid udskifte bagkransen. Ellers  kan gearene godt hoppe over.

Hvis din cykel er monteret med indvendige gear, skal du sætte kæden på begge tandhjul og sætte baghjulet frem i gaffelenden så du senere, når cykel kæden har strukket sig, kan trække hjulet tilbage i gaffelenden og spænde op i kæden.

 
100% sikker online handel

Vi behandler dine oplysninger helt fortroligt og deler dem ikke med nogen.

 
+365 dages returret

Vi har måske Danmarks aller bedste service.

 
Hurtig levering 0-2 hverdage

Bestil dine varer inden kl.12.00 på hverdage og afhent samme dag, eller få leveret dagen efter.