banner1

MIKKEL JEPSEN OM COPENHAGEN BIKESHOP

JEG HAR ALTID BYGGET CYKLER!

“Det startede da jeg var 10 år og byggede min første racer cykel. Som 15 årig gik jeg i lære som cykelmekaniker. Det var en hobby, men blev hurtig en konkurrence, om at blive den bedste. Med bind for øjnene samlede jeg gear nav, til stor morskab for de andre elever og lærere på skolen.

For mig har det altid handlet om, at være den bedste til det jeg laver. Nu har jeg efterhånden solgt cykler i 30 år. Jeg er meget taknemlig for, at kunne leve af min hobby- nemlig cykler

Min mission er at samle det hele et`sted. Derfor er vi gået Live med vores nyeste skud på stammen CBS-online.dk. Her på siden kan du bestille nogen af vores mest populære cykel modeller og accessories. Vi udvider hele tiden shoppen med nye modeller og varianter. Kan du ikke finde den model du søger, sidder vi klar til at hjælpe dig, så vi sammen kan finde den cykel der passer perfekt til dig. Ring eller skriv en mail til os hvis du har brug for hjælp, så hjælper vi dig videre. Hvis du ikke kan nå at fange os i vores åbningstid, kan du hurtigt og nemt lave din bestilling online. Vi sender ud Worldwide. Du vil modtage en mail når vi har pakket og afsendt din online ordre.

banner3