Scott

Cykelhjelme - Cykel Tilbehør

Scott logo 550x340

 

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Ed Scott

Rejsen startede helt tilbage i 1958, da en ung Amerikansk ingeniør ved navn Ed Scott fremstillede de første skistave i aluminium. Han var en passioneret og habil skiløber fra Sun Valley Idaho. På daværende tidspunkt brugte skiløbere skistave i bambus eller stål. En løsning der både var tung og skrøbelig i forhold til de nye skistave fremstillet i aluminium. Hvor lethed og fleksibilitet var meget større end de traditionelle skistave. Det blev startskuddet til et helt nyt mærke nemlig Scott. Da Ed Scott først kom på verdenskortet med Scott mærket, gik det stærkt med udviklingen. Mærket Scott blev meget hurtigt populært blandt alverdens skiløbere. Udviklingen har ikke stået stille og Scott Brandet er i dag et af verdens førende Brands indenfor Cykling, Motocross og løb.

 

First mover

Scott lancerede i 1970 deres første Goggles til Motocross cykler. Specielle beskyttelsesbriller til Motocross sporten, hvor sikkerhed er i højsæde. Scott er i dag et af de mest brugte brands, blandt Motocross ryttere over alt i verden. I 1989 kom SCOTT med en af de største nyheder i cykel sporten. Aerobaren der gjorde Amerikaneren Greg Lemond til Tour de France vinder. Nok den flotteste tour sejr i moderne tid. Med blot 8 sekunder ned til nummer 2 Franske Laurent Fignon. Aerobaren som gav cykelrytteren en aerodynamik på cyklen, der ikke var set tidligere. Aerodynamikken på cykler er noget man har udviklet på i mange år. Det er der man kan vinde mest tid, i søgen efter bedre resultater og guld medaljer. Hvad enten du er hverdags cyklist eller proffessionel cykelrytter, er vind modstanden du laver på cyklen, din største fjende. På Scotts laboratorier ser nye ting dagens lys, cykeludstyr og cykler bliver flittigt afprøvet, af Scotts egne medarbejdere, der alle har samme passion - nemlig cykler. Samme mantra vi lever efter hos CBS-Online.dk. Cykler er vores helt store passion og vi har rigtigt mange års erfaring, som vi meget gerne vil dele med dig.  

 

Udvikling, udvikling, udvikling

Scott er i dag et af verdens aller største cykel brands og dækker alt til den moderne sports udøver, der ønsker kvalitet, udvikling og innovation af den øverste skuffe. Scott har siden starten i 1958 altid haft stor fokus på udvikling af nye produkter. Det gør at du i dag kan købe cykler til enhver lejlighed. Fra løbe cykler, børne cykler til Triathlon cykler og Racer cykler. Du kan købe de bedste cykelhjelme til både børn og voksne. Hos CBS-Online.dk er vores mål at vi en dag kan tilbyde hele paletten af alle Scotts fantastiske produkter. Vi starter med deres cykelhjelme, som i 2018 har vundet BEST i TEST i magasinet TÆNK.