CBS-ROAD 

DE HURTIGE SPORTS CYKLER!

Hvis du vil hurtigt gennem byen vil en af vores road modeller være et oplagt valg til dig. Vores road modeller er lette, hurtige og meget stabile. Designet er enkelt og stilrent, hvilket kendetegner alle vores håndbyggede cykler. Vi rådgiver dig og tilpasser cyklen, så den passer perfekt til dig, inden vi leverer cyklen til dig. Det er kun dine egne kreative ideer der sætter grænsen. Bestil din nye cykel online og få en helt unik cykel, der passer til din personlighed.

CBS-RACE 

NÅR FART OG AERODYNAMIK MØDES!

Hvis du elsker fart, stabilitet og retro stil, vil en af vores race modeller passe perfekt til dig. Vores race modeller er lette, hurtige og meget holdbare. Designet er enkelt og stilrent, hvilket kendetegner alle vores håndbyggede cykler. Vi rådgiver dig og tilpasser cyklen, så den passer perfekt til dig, inden vi leverer cyklen til dig. Det er kun dine egne kreative ideer der sætter grænsen. Bestil din nye cykel online og få en helt unik cykel, der passer til din personlighed. 

CBS-CLASSIC 

DE KLASSISKE MED KOMFORTEN!

Hvis du elsker den helt klassiske stil og ønsker en cykel model med komfort, er vores classic modeller lige dig. Alle vores classic modeller er lette, hurtige og meget holdbare. Designet er enkelt og stilrent, hvilket kendetegner alle vores håndbyggede cykler. Vi rådgiver dig og tilpasser cyklen, så den passer perfekt til dig, inden vi leverer cyklen til dig. Det er kun dine egne kreative ideer der sætter grænsen. Bestil din nye cykel online og få en helt unik cykel, der passer til din personlighed. 

CBS-CARGO

ARBEJDSHESTEN & PAKÆSLET!

NYHED - Vi bygger selv vores egne ladcykler. Så hvis du ønsker en cargo cykel til dig og dine børn, eller du mangler en cykel til lette eller tunge transport opgaver, så vil en af vores helt nye cargo modeller passe perfekt til dig og din familie. Designet er enkelt og stilrent, hvilket kendetegner alle vores håndbyggede cykler. Vi rådgiver dig og tilpasser cyklen, så den passer perfekt til dig, inden vi leverer cyklen til dig. Det er kun dine egne kreative ideer der sætter grænsen. Bestil din nye cykel online og få en helt unik cykel, der passer til din personlighed. 

CBS-ELECTRIC

FÅ MEDVIND PÅ CYKELSTIERNE!

Vi bygger også EL-Cykler. I mange forskellige former, farver & varianter.  Alle vores Electric modeller, bliver monteret med Pendix centermotor, for komfort, driftsikkerhed, køreglæde & holdbarhed. Designet er enkelt og stilrent, hvilket kendetegner alle vores håndbyggede cykler. Vi rådgiver dig og tilpasser cyklen, så den passer perfekt til dig, inden vi leverer cyklen til dig. Det er kun dine egne kreative ideer der sætter grænsen. Bestil din nye cykel online og få en helt unik cykel, der passer til din personlighed. 

CYKELABONNEMENTER

EN CYKEL DER ALTID VIRKER!

Et nyt og fleksibelt cykelkoncept, til dig der har brug for en cykel i Storkøbenhavn. Med vores cykelabonnement er du altid garanteret, en cykel der virker, ligeså længe at du har et aktivt cykelabonnement hos os. Dit cykelabonnement din cykel. Vi udfører naturligvis alle service og reparationer på cyklen, ligeså længe du har et aktivt cykelabonnement hos os. Ingen dumme regninger eller ekstra gebyrer. Kun den månedlige abonnementspris. Hvis cyklen pludselig ikke virker, sørger vores Team for at du hurtigt kan komme videre, på en af vores unikke blå håndbyggede cykler. Vi binder byen sammen. Og vi elsker at være grønne.

banner4