Cykelhjul, Hjulsæt & Accessories

Sorter faldende

1-40 of 42

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-40 of 42

Side:
  1. 1
  2. 2

 

 

Cykelhjul skal helst være runde. I denne kategori kan du snart finde flere indbydende cykelhjul og hjulsæt, fra forskellige producenter. I et vælg af kvaliteter, farver og størrelser. Hvad enten du er til Sushi fra Japanske Shimano eller Pasta fra Italienske Campagnolo, kan du hos CBS-online.dk altid finde en variant der smager dig bedst. Vi har opbygget vores viden og ekspertise, med over 35 år i cykelbranchen. Hos CBS-online.dk sætter vi kvalitet og service meget højt, så du igen og igen, kan få en fantastisk oplevelse, hver gang du handler i vores cykelunivers. Vi forhandler også standard cykelhjul til mange forskellige cykel typer. 

Når man taler om cykelhjul er det kun fantasien, der sætter grænsen for hvad din cykel kan præstere. Det er altid vigtigt med et godt hjulsæt, hvad enten du har en væddeløbshest eller et rigtigt pak æsel. Lige meget om du skal køre rundt i de Schweiziske Alper, Norske fjelde, det regnfulde Skotske Højland, sommerturen på de Franske landeveje, eller måske bare en tur, ned til det lokale bageri. Vi udvider hos CBS-online.dk hele tiden vores kategorier, med flere nye og spændende produkter, bla. Nye cykelhjul til 28" Voksen cykler, cykelhjul til 700 C, Racer cykelhjul, cykelhjul til Fixie Cykler, til Børne Cykler, Christiania Cykler i 24"og 26" og selvfølgelig også til Junior Cykler og Triathloncykler.

En opgradering af dine cykelhjul er som ofte en god investering, både for dig selv og din cykel. Dog bør du være opmærksom på flere ting inden, du laver den vilde investering. Hvor gammel er din cykel, dette kan være en faktor der spiller ind, hvis cyklen har mange år på bagen, da flere dele kan være slidte. En god ide kan være at rådføre dig med en cykelfagmand, hos CBS-online.dk sidder vores cykel teknikkere altid klar ved telefonen, hvis du er usikker på en eventuel opgradering, eller bare ønsker at høre os, om hvilket hjul der passer bedst til din cykel. 

Der findes to kategorier hjul, Clincher som er modellen til almindelige CykelDæk, slange og Fælgbånd og Tubular hvor Cykelslangen er syet ind i dækket og Limes fast til fælgen. Clincher er den klart mest brugte model på cykler, hvorimod tubular normalt kun bliver brugt til high-end racercykler og tricykler, pga. den lidt lavere vægt. Dine hjul på cyklen betyder ligeså meget som dækkene på en Formel 1 racerbil. Aerodynamikken og rulle modstanden er det aller vigtigste på din cykel, derfor vil vi hos CBS-online.dk gerne kunne tilbyde dig et bredt sortiment inden for hjul og hjulsæt, så du altid kan få den bedste og mest optimale køreoplevelse hver gang du er ude på en cykeltur.

Cykelhjul kommer i alle mulige kvaliteter, materialer og farver, eksempelvis Aluminium, Stål, Carbon, Plastik og sågar Træ. Der findes mange producenter af cykelhjul bla. Japanske Shimano og Italienske Campagnolo for blot at nævne, de nok 2 mest kendte mærker der findes. Husk at selv de bedste hjul kan blive slidt og ødelagte, hvis de ikke jævnligt bliver efterset rettet og efterspændt. Lejerne i hjulene skal også smøres med den rigtige Fedt. Med vores store viden indenfor cykler, tilbehør og udstyr, kan vi hjælpe dig med det helt rigtige køb af nye hjul. Så hvis du har brug for hjælp, sidder vores personale klar på tlf. 8144 8355 Mandag-Fredag 9.00-15.00