Cykelhjelme & Accessories

 
100% sikker online handel

Vi behandler dine oplysninger helt fortroligt og deler dem ikke med nogen.

 
+365 dages returret

Vi har måske Danmarks aller bedste service.

 
Hurtig levering 0-2 hverdage

Bestil dine varer inden kl.12.00 på hverdage og afhent samme dag, eller få leveret dagen efter.

Sorter faldende

27 vare(r)

Sorter faldende

27 vare(r)

 

Cykelhjelme og Tilbehør

Cykelhjelme og accessories til børn og voksne. Hos CBS-online.dk finder du rigtig mange forskellige cykelhjelme til enhver smag. Vi forhandler bl.a. det verdenskendte tyske kvalitets mærke ABUS. Et mærke som ikke kun er kendt for deres uovertruffen kvalitet af cykelhjelme, men i særdeleshed også deres cykellåse og tyveri systemer. Deres ekspertise i hængelåse går helt tilbage til 1924. Som årene er gået har ABUS udviklet sig til en af verdens førende leverandører, indenfor sikkerhedsudstyr til cyklister og til hjemmet. Når du skal ud og købe en ny hjelm, er det en rigtig god ide at finde ud af hvilken model hjelm du kunne tænke dig. Hvilke behov har du. Bruger du din cykel til små korte ture eller kører du mange kilometer hver dag. Man kan købe hjelme, til et hvert formål. Mulighederne er mange - skaterhjelme, racerhjelme, hippe hjelme, friske hjelme eller måske den innovative Airbag cykelhjelm. Du skal huske at passe på dit hoved, det er dit kæreste eje. Et hoved traume er ofte ikke til at komme over og giver desværre hvert år mange mennesker mèn for livet. Blot fordi de ikke brugte en cykelhjelm. En brækket arm eller et brækket ben, kan man normalt komme meget lettere over. Tænk på dig selv og køb din nye cykelhjelm allerede i dag. Cykelhjelme kommer ofte i flere forskellige størrelser, vi har en smart størrelsesgiude under alle vores cykelhjelme, både til dit barn og til dig selv. Så kan du hurtigt finde ud af hvilken størrelse der passer til dig. 

 

CBS-Online.dk

Vi tænker altid på din sikkerhed. Ikke mindst, når det gælder vores udvalg af cykelhjelme, vi har præsenteret i shoppen. Det er nemlig ikke tilfældigt, at vi har valgt at sælge cykelhjelme fra ABUS, der er kendt for høj kvalitet med kompromisløs fokus på at opfylde alle sikkerhedskrav efter CE-norm 1078. ABUS cykelhjelmene er testet og godkendt hos TÜV, der er Europas mest anerkendte testinstitut. At ABUS cykelhjelmene så også er kendetegnet ved smart & cool design, er kun en ekstra gevinst for dig. Hos CBS-Online.dk finder du også mange af de populære skaterhjelme og de trendy urbanhjelme. Vi har et stort udvalg af cykelhjelme og tilbehør til både børn, Junior og voksne. Hos os er sikkerheden i højsædet - så bestil en billig cykelhjelm hos os. 

 

Vi har altid et glimt i øjet

Når du handler cykelhjelm hos CBS-Online.dk er du altid garanteret en sjov og sikker onlinehandel. Vi fortæller dig altid tingene med et glimt i øjet, når du bevæger dig rundt i vores webshop. Vores helt store passion er nemlig onlinehandel. Vi hjælper dig med at få den bedste oplevelse hver gang du handler i vores onlineshop. Vores eksperter sidder altid klar med masser af gode råd, tips og tricks. Så hvis du har brug for et godt råd, skal du endelig ikke holde dig tilbage - bare ring til os. Din sikkerhed er også vigtig for os, når vi sælger en ny cykelhjelm til dig. Flere og flere hjelme bliver lavet med MIPS protection system. MIPS er en tynd plastik membran der ligger inde i hjelmen og kan bevæge sig under impact, hvilket giver større styrke. Et system der giver dig en bedre beskyttelse hvis man har et vinklet fald på cyklen. Hjelme uden MIPS bliver testet ved lige og direkte fald. Man har fundet ud af at personer der falder, ofte falder i skæve vinkler, derfor har man udviklet dette MIPS system, som beskytter dit hoved endnu mere. Du skal dog ikke være nervøs hvis dit valg falder på en cykelhjelm uden MIPS, som jeg tidligere har skrevet, er alle vores hjelme testet og sikkerheds godkendte, så de lever op til alle de krav der er til sikkerhed. 

 

Billige Kvalitets Cykelhjelme 

Cykelhjelme kommer i et vælg af mærker, størrelser, farver, former og selvfølgelig også kvaliteter. Man kan desværre stadigvæk den dag i dag, købe billige cykelhjelme der er så dårlige i både kvalitet, komfort og sikkerhed, at det ikke engang ville være sikkert at give en skildpadde den på. Hos os finder du kun de allerbedste cykelhjelme der er tilgængelige på markedet. Når vi taler om sikkerhed, komfort og billige priser. Vi forhandler en masse rigtig gode og billige kvalitets cykelhjelme, der alle sammen er lavet til at passe på dig i trafikken. Alle vores cykelhjelme er godkendte og til fast lavpris.

 

Mange forskellige Brands

Vi er altid på udkig efter nye og spændende ting til vores hjertebarn. Et andet brand du kan finde her i shoppen er Amerikanske SCOTT. Et verdenskendt mærke som tilbyder en bred vifte af alle former for cykelhjelme. Og meget andet indenfor sport, fritid, motocross, cykler, ski, sko og tøj. Grundlæggeren Ed Scott opfandt i 1958 verdes første skistave der var fremstillet i aluminium. Det gjorde de traditionelle skistave fremstillet i træ, til meget hurtigt at visne helt væk og forsvinde. Mange år senere kom også den første Tri-bar til cykler, tribøjlen som skrev den amerikanske cykelrytter Greg Lemond ind i cykel historien, med hans legendariske sejr over franskmanden Laurent Fignon. Den tætteste Tour de France sejr til dato med en tids margin på kun 8 sekunder i favør til amerikaneren. Vi hylder også Laurent Fignon med hans 2 super flotte Tour de France sejrer i 1983 og 1984. Desværre gik han bort i 2010 i en alt for tidlig alder. Efter en lang og svær kamp imod kræft.

 

Sidste Salgsdato

En cykelhjelm holder ikke for evigt. Alt for mange mennesker tror at en cykelhjelm holder for altid og først skal udskiftes, hvis den er knækket eller gået helt i stykker, det er langt fra rigtigt. En cykelhjelm skal udskiftes ca. 3-5 år ved daglig brug. Både Sol, vind og vejr spiller ind når vi taler om holdbarhed og sikkerhed på hjelme. Derfor er det vigtigt at du husker at udskifte din cykelhjelm, måske oftere end du troede. Ellers har hjelmen ikke den ønskede sikkerhed og giver dig egentlig bare falsk tryghed. I de fleste hjelme står et lille mærke hvor du kan se hvornår hjelmen er produceret. Det kan være med til at fortælle dig hvor lang tid du har haft hjelmen, så den ikke går over sidste salgsdato. Vær dog opmærksom på at hjelmen kan holde i flere år hvis den ikke er i brug. Det er en god ide hvis du ikke bruger din cykelhjelm hver dag, at ligge den et tørt og mørkt sted, der ikke er for varmt, så holder den længere. Gå med jævne mellemrum din cykelhjelm efter for revner eller ødelagte remme, så du er sikret den bedst mulige sikkerhed. Nu tænker du måske, hvad er jævne mellemrum? Min anbefaling er ca. 1-2 gange om måneden. Hvis du har været ude for et styrt på din cykel eller er blevet påkørt, skal du ALTID udskifte din cykelhjelm, også selvom du ikke kan se nogen skader på hjelmen. Den er ikke sikker for dig mere og skal smides ud til storskrald eller på en genbrugs station.