Drikkedunke & Flaskeholdere

Filter
PRIS (DKK)
DKK  - DKK
Sorter faldende

13 vare(r)

Sorter faldende

13 vare(r)

 

 

Uanset hvilken slags træning du udøver, er det vigtigt altid at være hydreret. Hos CBS-online.dk har vi altid billige flaskeholdere og drikkeflasker til alle slags cykler, alle sammen i høj kvalitet. Så er du altid sikret en drikke flaske der er 100% tæt. Vi sælger drikkeflasker der er BPA free og fri for andre sundhedsskadeligestoffer. Husk altid at læse om produktet opfylder dine krav.

Drikkeflasker til cykler kommer i mange forskellige kvaliteter og størrelser, alt efter hvilke behov du har til din træning. Drikkedunke til cyklen kan også bruges til andre aktiviteter eller i skoletasken. CBS-online.dk sælger BBB drikkedunke der tåler maskinopvask. Drikkeflaskerne er også særdeles velegnet til anden træning, f.eks. i fitnesscentret, på boldbanen eller måske på en vandre tur i Gribskov.

Flaskeholderne monteres i øvrigt nemt på dit cykelstel, med de medfølgende Stelbolte. Husk altid at smøre boltene med Fedt inden montering. Vi forhandler også HIGH 5 cykel drikkedunke i samme høje kvalitet. HIGH 5 er et Engelsk firma der også er kendt for deres Energi produkter, som vi selvfølgelig også forhandler her i shoppen og til super skarpe online priser. Så kom op på jernhesten og i gang med træningen.

Cykel flaskeholdere kommer i mange flotte designs, farver og materialer. De mest solgte er aluminiumsflaskeholdere, men også flaskeholdere lavet i plastik er utrolig populære. Hvis man går op i cykler og cykelgear, kan man også købe en carbon flaskeholder. Måske virker det lidt nørdet, om flaskeholderen vejer 100 gram eller 30 gram, men hvis du går op i din cykel og cykelsport, kan forskellen være meget stor. En professionel cykelrytter, eller en cykelrytter der kører på højt plan, kan nemt reducere den vægt han eller hun skal flytte (Cyklen) ved at opgradere, på selv de aller mindste ting og derved opnå en årlig vægt besparelse, på op til flere hundrede kilogram. Man har i den internationale cykelunion UCI vedtaget at cykler der køres på, i disse løb minimalt må veje 6,8 kg. Ellers må cykelrytteren ikke stille til start, i det pågældende løb. Der er også lavet vedtægter vedrørende geometri og design på disse cykler. Noget man har vedtaget for ikke at gøre konkurrencen for ulige, da man på de forskellige cykelhold har meget forskellige budgetter, der vil gøre det meget svært for de små hold. Vi kan også nævne Cykelslanger og Cykeldæk, som et sted, hvor der kan spares rigtig meget vægt. 

Bruger du din cykel som transport middel til og fra arbejde i hverdagen, er vægten normal ikke så vigtig, her taler vi mere om farver og lækkert design. Vi tilføjer hele tiden flere lækkerier, til vores Online univers. Hos CBS-online.dk kan vi også tilbyde, drikkeflasker til Børnecykler, hvis hele familien skal på cykel ferie.

Din drikke flaske skal altid være lige hånden, derfor kan du også bruge den på dit arbejde i hverdagen. En vandflaske du køber i supermarket, er lavet i engangs plastik, derfor kan de være skadelige for dig og dit helbred, hvis du bruger dem igen og igen. Hvilket mange mennesker gør, uden at tænke over de konsekvenser de kan have for dig og dit helbred. Køb derfor din nye hygiejniske og BPA free drikkeflaske hos CBS-online.dk - hvis du altid er på farten, eller bare vil passe godt på dig selv. Vi er din nye cykelpartner. Drikkeflaskerne kommer med stort skruelåg, hvilket også gør rengøringen til en Leg.