Cykeldæk & Tilbehør

Sorter faldende

34 vare(r)

Sorter faldende

34 vare(r)

 

 

Cykeldæk fåes i et utal af kvaliteter, størrelser, farver og priser. De mest brugte i dag , er cykeldæk med punkteringsbeskyttelse og refleksstriber på siden. Men også cykeldæk med creme farvet sider, er populære. Når det kommer til cykeldæk er det vigtigt ikke at gå ned på udstyr. Gode cykeldæk skal kunne holde rigtig mange kilometer, hvad enten du er professionel cykelrytter, motionist eller bare cykler ned til bageren. Hos CBS-online.dk finder du rigtig mange forskellige dæk typer, til faste lave priser. Vi har næsten alt hvad hjertet begærder.

Tjek bl.a. vores Schwalbe Marathon plus cykeldæk, der i mere end 10 år har været det førende cykeldæk, når vi taler punkteringsbeskyttelse. Dækket er fremstillet med en 5 mm. punkteringsmembran, så du undgår dumme punkteringer. Schwalbe Marathon Plus dækket har også ekstra lang levetid. Så bestil dine nye cykeldæk her i shoppen. Naturligvis til ultralave priser. Vi forhandler altid billige cykel dæk til bl.a. Racercykler, Sportscykler og Mountainbikes. Vi har altid billig fragt på alle bestillinger.

Pris og kvalitet hænger godt sammen når vi taler om cykeldæk. Hos CBS-online.dk udvælger vi altid cykeldæk efter priser og kvalitet. Vores CST cykeldæk er et godt cykeldæk til en billig pris, som også er meget nemt at montere på din cykel. CST cykeldækkene kommer til mange forskellige størrelser Cykelhjul og naturligvis også med punkteringsbeskyttelse. Hvis du står mangler et cykeldæk til børnecyklen kan vi snart tilbyde dæk og slanger fra 12”-26” Hjul størrelser. Mangler barnevognen nye dæk og slanger, har vi også dem, i flere størrelser. Det kunne også være at den blot er punkteret og skal lappes. Hos os kan du købe cykel Lappesæt fra Tyske REMA.

Det kan somme tider være svært at finde det helt rigtige cykeldæk til cyklen, Barnevognen, trillebøren, kørestolen eller bedstemor cyklen. Men ikke I vores Online univers, her kan du hurtigt og nemt finde den helt rigtige størrelse. Du skal blot bruge ETRTO målet, som står på siden af cykeldækkene eller på Fælgene. Smart og nemt. Du kan også finde mere information om de enkelte cykeldæk og slanger, under de enkelte produkters specifikationer.

Hos CBS-online.dk udvider vi hele tiden vores sortiment af gode dæk og slanger, så du altid kan finde lige det, du står og mangler. Vi forhandler også foldedæk og kanttrådsdæk til billige priser og altid i gode kvaliteter.  ✅

Engang blev cykeldæk fremstillet af rågummi fra naturen. I dag er dette både en mangelvare og en belastning for vores miljø. Derfor fremstiller man i dag cykeldæk af butyl gummi, der er et genbrugs materiale lavet af gummirester.

Det er altid en god ide at efterse cykel dækkene for glasskår og småsten, så man undgår  dumme punkteringer. Når det er regnvejr punkterer man oftere end i tørvejr, fordi de små sten der ligger på vejen, vender sig med den spidse ende opad i vand overfalden. Husk altid at pumpe cykel slangen jævnligt. Vi anbefaler man pumper slangen ca. hver 3-4 uge, dette nedsætter også punkteringer og øger din køre oplevelse markant. Du forlænger også levetiden på cykeldækket. Selv det bedste cykeldæk kan blive ødelagt hvis man ikke Pumper cykel slangen jævnligt. På siden af cykeldækkene kan man altid finde, det rigtige lufttryk man skal pumpe dækket op til. Lufttrykket bliver målt i BAR eller Psi. Det er altid godt med en god cykelpumpe til opgaven. Vi forhandler lækre  Fodpumper og Håndpumper fra  bl.a. Hollandske BBB.

Rigtig opbevaring af cykeldæk forlænger holdbarheden markant. Cykeldæk skal næsten opbevares på samme måde, som en god flaske vin. Det er vigtigt at cykeldæk bliver opbevaret et køligt sted ca. 16-18 grader celcius  og ikke bliver udsat for direkte sollys, da dette er med til at nedbryde dækket. Derfor har vi hos CBS-online.dk lavet et specialt lagerrum, til opbevaring af vores cykeldæk. Hos CBS-online.dk er du altid sikker på at dine nye cykeldæk er helt friske. Hvis du har købt et kanttrådsdæk, er det vigtigt at du ikke folder eller bøjer dækket, så kanttråden bliver ødelagt. 

Dækkets størrelse kan man somme tider ændre til en smallere størrelse eller bredere størrelse, hvis man ønsker det. Vær dog altid opmærksom på at ETRTO målet er det samme som dit gamle dæk, ellers vil dækket ikke passe. Du skal også være opmærksom på fælgbredde og pladsen under skærme, på forgaflen og på stellet, da dette er med til at bestemme, hvilken størrelse cykeldæk du kan bruge på din cykel.

Hvis ETRTO (Internationalt mål) målet på cykeldækket er 28-622 Betyder det at dækket er 622 mm. i diameter og at bredden på dækket er 28 mm. Den samme størrelse kan også hedde 700x28C  (Fransk mål)  eller 28x1 5/8 - 1 1/8 (Englesk og Tysk mål) I Danmark bruger man næsten altid det franske mål eller ETRTO målet når man taler om cykeldæk. På vores produkt sider finder du en størrelsesguide så du nemt og hurtigt kan finde den helt rigtige størrelse cykeldæk første gang. Her kan man se ETRTO målene og de Franske mål.