Bolte, Møtrikker & Skiver

Sorter faldende

24 vare(r)

Sorter faldende

24 vare(r)

 

 Et vælg af Cykel tilbehør

En spade er bare en spade, bare ikke lige når vi taler om bolte, skruer, skiver og møtrikker. I denne kategori findes der bogstaveligt talt, et hav af forskellige varianter og modeller til enhver opgave. Det er altid vigtigt at man bruger den rigtige bolt, til den opgave man skal løse. Vi har hos CBS-online.dk udvalgt et stort sortiment af bolte og tilbehør som bliver brugt til eksempelvis, racercykler, børnecykler, citybikes, mountianbikes, sportscykler, ladcykler, herrecykler, damecykler, tricykler, bedstemorcykler og alle mulige andre cykler.

 

Dengang det hele startede

De første bolte (skruer) man kender til, blev fremstillet i træ til forskellige maskiner, eksempelvis vinpressere, som man brugte i det gamle Grækenland, helt tilbage til dengang det hele startede, eller næsten startede. Man må da sige at der er løbet meget vand i åen siden. Hos CBS-online.dk har alle vores medarbejdere en faglig stolthed for faget, derfor kan du som kunde, altid vide dig sikker på, få de bedste råd og vejledning med på vejen, hvad enten du skal bruge et komplet unbrako sortiment eller bare et par rustfri skiver.

 

Udsøgte materialer

I dag bliver bolte og skruer fremstillet i alle tænkelige materialer, alt fra plastik, aluminium, rustfristål, titanium og stål for bare at nævne nogle af de mest brugte materialer. Unbrako bolten er den mest brugte bolt når vi taler om cykler og cykeltilbehør. Unbrakobolten bliver bla. brugt på Bagagebærer, Bremser, Ringeklokker, sadelpinde, Krankboxe, styr, frempinde, Skærme, Lygter, Hjul og flere andre ting på cyklen. Unbrakoskruen blev opfundet i 1920érne til bilindustrien, hvor præcision og sikkerhed er meget vigtigt. Unbrakoskruen blev hurtigt det foretrukne skruevalg hos maskiningeniørerne der hurtigt så, de utallige muligheder i unbrakobolten. Det var dog først efter 2 verdenskrig at skruen rigtig blev kendt og kom ud i resten af verdenen.

 

De helt rigtige bolte

Navnet unbrako kommer af omskrivningen unbrake som på Engelsk betyder, at løsne en bremse. Man ser ofte at det skrives som, umbraco eller unbraco, hvilket er forkert. Når man skal montere en unbrakobolt eller skrue på sin cykel er det altid en rigtig god ide, at smøre gevindet med en god Fedt, så du ikke senere ødelægger både bolt og gevindet på cyklen. En unbrakonøgle er det værktøj, man bruger til at spænde en unbrakobolt til med. Hvem kender ikke, det “berømte” IKEA unbrakonøglesæt der ligger med, hver gang man skal samle en ny seng, kommode eller et klædeskab.

 

CBS-online.dk vil være din cykelpartner af lækker cykelgear

I samme kategori finder du også vores møtrikker og skiver, vi udvider løbende sortimentet med flere varianter. Hos CBS-online.dk forhandler vi almindelige møtrikker og låse møtrikker. En låsemøtrik udmærker sig ved, at der i kanten på den ene side af møtrikken, er monteret en gummi/plastik pakning, dette bevirker at bolten eller skruen ikke kan løsne sig, selvom den bliver påvirket af rystelser eller vibrationer. Bemærk at bolten eller skruen skal gå minimum 1-2 mm. ud i gennem låsemøtrikken ellers virker den ikke og vil derfor kunne løsne sig.

 

Smører godt kører godt

Hos CBS-online.dk siger vi altid- smører godt kører godt, en vigtig ting at huske, når man samler eller renoverer en cykel, dette modvirker at bolten “brænder” fast på det emne, det skal spændes fast til. Eller ingen skrue uden skive. 2 vigtige ting at huske på, når du vedligeholder eller renoverer din cykel. Derfor kan du altid finde forskellige skiver der passer til vores bolte. Vores faglærte personale sidder klar til at besvare dine spørgsmål, fra alt mellem himmel og jord. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, kun dumme svar. Telefonerne er åbne alle hverdage fra kl. 9.00-15.00 Så ring endelig 8144 8355 hvis du mangler den helt rigtige bolt til opgaven. Vi tør godt at sige- vi har en skrue løs.