Alkaline Batterier, Lithium Batterier & Accessories

Med de helt rigtige batterier er du garanteret optimal energi, hvad enten det er sommer eller vinter. Hos CBS-Online.dk har vi altid billige priser på alle vores batterier ✅
Filter
Sorter faldende

15 vare(r)

Sorter faldende

15 vare(r)

 

Vi har mange forskellige størrelser 

De kommer i alle mulige størrelser, varianter, former og styrker. Alkaline og Lithium batterier. Men hvem opfandt egentligt batteriet? Det er der er flere meninger om,hvis man støver historie bøgerne af, kan man læse at det første "rigtige" batteri blev opfundet af Italieneren Alessandro Volta i 1798. Manden som altså har lagt navn til den måleenhed vi bruger i dag, når vi måler strøm. Franskmanden Gaston Plante´ opfandt ca. 60 år senere, det første bly syre batteri som kunne genoplades. Danmark kom i 1887 på verdenskortet da amatør opfinder Wilhelm Hellesen stiftede batteri firmaet Hellesens. Han havde opfundet det første tør batteri som vi kender det i dag. Firmaet blev i 1986 solgt til det verdenskendte firma Duracell.

 

Vi holder dig igang med strøm

Hos CBS-online.dk har vi både alkaline batterier og lithiumbatterier. Her er tale om de to mest almindelige batterityper til personlig brug, f.eks. til cykellygter eller anden elektronik. Alkaline batterier bruger zink og manganoxid til at generere strøm, mens Lithiumbatterier bruger metallet lithium som anode.  

 

Husk cykel lygterne

Du kender lithiumbatterier som de små, møntformede batterier, man ofte ser i ure, regnemaskiner og Cykelcomputere. I dag findes der tusindvis af forskellige El-artikler der bliver opladt via USB stik, for at skåne miljøet mest muligt. Mobil telefonen, computeren, Cykellygter, barbermaskiner, ladyshaveren, køkkenudstyret og et hav af andre ting. Hos CBS-online sælger vi super lækre Cykellygter med USB opladere. Vi passer på dig og din trafiksikkerhed. Husk derfor altid Cykellygter i lygtetændningstiden.  

 

Vores Shop har vokseværk

Vi udvider hele tiden vores batteri sortiment hos CBS-online.dk så du altid kan finde, det batteri du lige står og mangler. Hvad enten det er Cykellygterne, Cykelcomputeren eller køkkenvægten der mangler Power. Hos CBS-online.dk kan du altid købe batterier til usædvanligt lave priser - normalt til en fjerdedel af den vejledendepris. Det er stærke tilbud. Bestil dine batterier her i shoppen. Vi har altid hurtig levering og billig fragt.  

 

Tænk på miljøet

Bortskaf altid dine batterier rigtigt, så du skåner miljøet mest muligt. Aflever derfor altid dine batterier på genbrugstationen eller i batteribeholderne i dit nærområde. Så kan du være med til give vores børn og børnebørn, et sundt og langt liv med rent drikkevand. Husk at små børn IKKE må være uden opsyn af en voksen, hvis de er i nærheden af legetøj eller andre genstande der kan indeholde batterier.