Cykelstole & Accessories

En cykel barnestol kan være en mor og far´s bedste ven. Når guldklumpen skal hentes. Efter en lang dag på jobbet. Understreg til eget personlige look med en af vores mange farverige cykel barnestole. Bevæg dig altid elegant rundt på cyklen. Sammen med en du holder af. Toppet med en af vores mange accessories.  ✅

 
100% sikker online handel

Vi behandler dine oplysninger helt fortroligt og deler dem ikke med nogen.

 
+365 dages returret

Vi har måske Danmarks aller bedste service.

 
Hurtig levering 0-2 hverdage

Bestil dine varer inden kl.12.00 på hverdage og afhent samme dag, eller få leveret dagen efter.

Sorter faldende

1-40 of 74

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-40 of 74

Side:
  1. 1
  2. 2

 

 Nem transport af hele familien

Vi har alle sammen prøvet den, eller faldet i søvn imens vi sad på den, jeg taler selvfølgelig om cykelstolen, en ting som vi alle sammen kender. Cykelstolen er en fantastisk mulighed for at transportere hele sin familien rundt. Hvad enten I skal cykle til arbejdet, aflevere barnet i dag institutionen, eller på en afslappet sommer cykeltur, op og ned ad de Bornholmske bakker. Vi kan tilbyde en bred vifte af barnesæder både de klassiske traktorsæder fra Bulldog og de hippe Cykelstole fra Hollandske YEPP i et innovativt og lækkert design, med andre ord, hos CBS-online.dk kan vi opfylde et hvert ønske, hvad enten det gælder komfort, sikkerhed eller bekvemmelighed.

 

Hos CBS-online.dk er jeres sikkerhed i top

Hos CBS-online.dk sætter vi Jeres sikkerhed højt, derfor er vi stolte over at være forhandlere af det Tyske Låse og Cykelhjelm mærke ABUS. Et MUST HAVE, når du for første gang skal på tur med guldklumpen og ikke mindst dig selv. Forbruger bladet Tænk har i 2012 kåret YEPP Maxi cykelstolen til montering på sadelrøret, som test vinder blandt flere andre anderkendte mærker. En rigtig god cykelstol skal være robust, så den kan modstå det danske klima og flere års slid. Den skal være behagelig og vigtigst af alt, den skal være sikker. Derfor råder vi altid folk at købe en godkendt cykelstol fra YEPP til montering bag på cyklen, denne model passer børn fra ca. 10 måneder og helt op til ca. 6 års alderen. Vi kan også anbefale YEPP mini til montering foran på cyklen, hvis du ønsker en tættere kontakt med dit barn. YEPP mini passer til børn fra ca. 10 måneder og op til 15 kg.

 

En bulldog er ikke kun en hund

Bulldog cykelstolen er ikke godkendt. Barnestolen er lavet til lidt større børn. Vi anbefaler altid vores kunder, at købe cykelstole som er EU-godkendte. Ønsker du alligevel et Bulldog traktorsædet på din cykel, kan vi selvfølgelig også tilbyde dem. Samt ekstra udstyr som, Beslag, Seler og Fodstøtter.

 

Find altid de nyeste trends hos CBS-online.dk

Vi forhandler et komplet udvalg af YEPP produkter og originalt tilbehør til både YEPP Maxi og YEPP mini. Cykelbarnestolene kommer i en regnbue af super flotte farver. YEPP brandet er på få år, blevet det mest eftertragtede mærke i Danmark, når vi taler om cykelstole, sikkerhed, komfort og lækkert design. Vi følger hele tiden med i de nyeste trends på cykelmarkedet, så vi altid kan tilbyde de bedste og mest sikre cykelstole der findes på markedet. Hvis du ønsker en ekstra Adapter, en ny Spændesele, nye fodstøtter eller en Fuglepind, så findes det også i denne kategori. Hvis du ønsker at skåne din cykelstol imod vind og vejr, har vi  selvfølgelig også Regncovers til vores YEPP cykelstole.

 

Vedligeholdelse er essentielt 

Korrekt brug af cykelstole og cykelhjelme er meget vigtig for sikkerheden, derfor bør du med jævne mellemrum efterse og efterspænde cykelstolen, efterse cykelhjelmen for revner, ødelagte remme og spænder. Det er altid meget vigtigt at du følger monteringsvejledningen, der følger med fra producenten. Hvad enten det gælder Cykelstole eller Cykelhjelme. Husk altid at din cykel bør efterses eller serviceres, inden du monterer en barnestol, vi anbefaler at man for checket cyklens bremser, Kæde, Gear og Lygter, overlad det eventuelt til en cykel forretning. Hvis du vil have et godt råd, inden du skal investere i en barnestol, er vi hos CBS-online.dk altid klar til at tage godt imod dig.