Bagskiftere & Accessories

Med en kombination af de rigtige rå materialer og en CNC fræsers præcision, fremtrylles en af cyklens vigtigste dele bagskifteren. Med den kan du sætte dit helt eget personlige præg på din cykel. Understreg din stil og skab en unik cykel. ✅
Filter
Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)

 

Kært Barn har mange navne 

Kært barn har mange navne, i denne kategori finder du med andre ord bagskiftere, internationalt kaldet derailleur gear. En fransk opfindelse der kan dateres tilbage til 1905 hvor Paul de Vivie opfandt det første udvendige gear system med 2 udvendige gear, til kørsel i de franske alper. En model som man i dag ser på Fixie cykler hvor man har et tandhjul i hver side af baghjulet. I 1937 blev derailleur gear, for første gang brugt i Tour de France, så man ikke skulle afmontere baghjulet for at kunne skifte mellem gearne. I 1964 kom en helt ny type bagskifter fra Suntor der var en parallelogram derailleur bagskifter. Det er stadigvæk den samme model man bruger den dag i dag. Bagskifteren er designet til at fragte cykel kæden fra et Tandhjul til et andet. Hos CBS-online.dk kalder vi dem bare for bagskiftere.

 

Vi udvider vores sortiment hver dag

Vi udvider hele tiden vores Onlineshop med nye friske Mærker og varianter, så du altid kan finde nøjagtig den bagskifter der virker allerbedst til din cykel. Bagskiftere bliver monteret på cykler til udvendige gear, hvilket gør cyklen meget letløbende og tilføjer cyklen minimal vægt. Der findes et hav af Mærker, modeller og varianter. Hos CBS-online.dk kan du bla. købe produkter i høj kvalitet fra Japanske Shimano, som er en af de førende producenter på verdensmarket, inden for bagskiftere, skiftegreb, gear grupper og meget andet. Vi skal selvfølgelig ikke undlade, det hæderkronede Italienske mærke Campagnolo, som leverer det ypperste cykelgrej, man kan forestille sig til high-end racercykler. Det er cykelgrej der kan gøre selv den tørreste pizza bund spiselig og som siden 1950`erne, har født den ene verdensmester efter den anden. For at komme hele vejen rundt på paletten af lækkerier er SRAM ingen undtagelse, de har i mange generationer været kendt for holdbarhed og kvalitet og har i de senere år, udvidet deres program med mange nye cykel produkter til både landevejen og skoven.

 

Hos os finder du altid billigt cykel udstyr

Bagskiftere bliver fremstillet i mange forskellige materialer, som aluminium, stål, plastik, titanium eller carbon og i et hav af forskellige typer, bla. til Børnecykler, Mountianbikes, Racercykler Sportscykler Citybikes og Tri-cykler. De kommer også i mange forskellige pris kategorier, fra de helt billige til de super dyre high-end modeller. Ens for dem alle er, at de skal gøre cyklen let og hurtig, i forhold til de traditionelle Indvendige gearnav. 

 

Mere end 40 års erfaring i Cykel branchen

Vi har hos CBS-online.dk nøje udvalgt flere modeller til super skarpe priser, hvor funktionen er i top. Vores meget store erfaring i cykelbranchen, gør at vi kan klæde dig rigtigt på, når du skal købe din nye bagskifter i vores online butik. Husk: Det er ikke uden betydning, hvilken model du vælger i forhold til producent og variant, da det langt fra er alle typer bagskiftere der passer sammen, med de forskellige typer skiftegreb, den enkelte cykel er monteret med. Derfor har vi altid faglært personale med mange års erfaring siddende klar ved telefonen 8144 8355 for at hjælpe dig, så du ikke køber katten i sækken, men vælger den helt rigtige bagskifter første gang.