Cykel Bagagebærer, Elastikker & Accessories

Sæt et elegant touch på din cykel, med en cykel bagagebærer. Kom endnu nemmere rundt med dine varer og tilføj en cykelkurv. Det er i detaljen, du virkelig kan fremhæve din helt egen personlige stil. Vi har et vælg at accessories til både damer og herrer. ✅

 
100% sikker online handel

Vi behandler dine oplysninger helt fortroligt og deler dem ikke med nogen.

 
+365 dages returret

Vi har måske Danmarks aller bedste service.

 
Hurtig levering 0-2 hverdage

Bestil dine varer inden kl.12.00 på hverdage og afhent samme dag, eller få leveret dagen efter.

Sorter faldende

1-40 of 44

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-40 of 44

Side:
  1. 1
  2. 2

 

 Hos CBS-online.dk finder du mange uunværlige ting til cyklen

De fleste af os har nok prøvet at sidde på en, den helt rigtige bagagebærer kan være en uundværlig ting i hverdagen, på vej til skolen, til indkøb, på sommerferien, jordomrejsen med din bedste ven, eller på den gamle støvede bedstemor cykel, der er fundet frem fra garagen. Hvor den har stået uberørt i flere generationer. Hos CBS-online.dk har vi et overflødighedshorn af super lækkert tilbehør til bagagebærer - Cykellygter, dobbelt elastikremme, auto elastikker, Cykeltasker, Cykelkurve, Bolte, beslag og meget andet. Det er kun fantasien der sætter grænsen for hvad du kan spænde fast på din nye bagagebærer.

  

Kun fantasien sætter grænser

En bagagebærer kommer i mange forskellige former, materialer, farver og designs. De bliver ofte lavet i aluminium, da det minimerer vægten på cyklen i forhold til eksempelvis stål. Hos CBS-online.dk har vi  bla. RUBIS bagagebærer der er super nemme at montere på de fleste cykler. Eksempelvis 26" MTB Cykler , 28" Sportscykler, 700 C Citybikes. De monteres let ved hjælp af de multi justerbare beslag der medfølger. Der findes også bagagebærer i titanium, der normalt bliver brugt på tour cykler, hvor man sætter højere krav til styrke og holdbarhed. 

 

Vi er leverandører af mange lækre mærker

Mange cykler kommer i dag, med bagagebærer der er farvet i cyklens farve, desværre ser vi ofte at man ikke kan købe dem på aftermarket, da leverandørerne ikke laver en særlig produktion efterfølgende. Men man kan være heldig, bla. producerer Engelske Raleigh super flotte Indfarvet bagagebærer, til deres Klassiske Club og Tourist cykler. Cyklerne er ofte monteret med de flotte Brooks lædersadler. Hvis man ønsker sig en high-end bagagebærer kan vi snart præsentere en helt ny model i rustfrit stål. Vi er vi hele tiden på udkig efter nye og spændende Mærker og modeller, derfor vil vi løbende udvide vores sortiment med lækre produkter. Så hvis du skal forkæle dig selv og din cykel, er vi  hos CBS-online.dk altid klar til at hjælpe dig med gode råd og super lave priser, der tåler enhver sammenligning.

  

Vedligeholdelse af cyklen er vigtig

Husk at en bagagebærer skal efterspændes med jævne mellemrum. Ved montering af en ny bagagebærer er det altid en god ide at smøre Boltene med Fedt, så bliver det en leg, når den skal efterspændes senere. Cyklen er altid en sikker vinder, når det kommer til fornøjelse, livsglæde og transport. I Danmark er mere end 80% af alle hverdags cykler, monteret med en bagagebærer,  hvilket siger noget om hvor nemt og praktisk du kan gøre din hverdag, når du har købt den rigtige model til dig og din cykel. Hvis du ønsker et godt råd eller er i tvivl om hvilken bagagebærer der passer til din cykel, så er vores personale altid klar til at besvare dine spørgsmål på info@cbs-online.dk eller på telefon 8144 8355 hverdage fra 9.00-15.00