Cykelabonnement - En Klassisk Cykel Der Altid Virker!

Varenummer: 8949
149,00 DKK

På lager

* Påkrævede felter

LEVERING ULTIMO JANUAR 2024
Beskrivelse

Et nyt og fleksibelt cykelkoncept, til dig der har brug for en cykel i Storkøbenhavn. Er du også træt af, at din cykel ikke virker, eller dumme værkstedsregninger? Med vores cykelabonnement er du altid garanteret, en cykel der virker, ligeså længe at du har et aktivt cykelabonnement hos os. Dit cykelabonnement din cykel. Vi udfører naturligvis alle service og reparationer på cyklen, ligeså længe du har et aktivt cykelabonnement hos os. Ingen dumme regninger eller ekstra gebyrer. Kun den månedlige abonnementspris. Hvis cyklen pludselig ikke virker, sørger vores Team for at du hurtigt kan komme videre, på en af vores unikke blå håndbygget cykler. Vi binder byen sammen. Og vi elsker at være grønne.

IMG_0286

 

FAQ

Kan alle oprette ét cykelabonnement?

Ja, hvis du er bosat i Storkøbenhavn, er fyldt 18 år og har et gult sundhedskort, kan du oprette ét cykelabonnement. 

Hvad koster ét cykelabonnement?

Det koster KUN 149.- kr. pr. måned. Vi har måske verdens billigste cykelabonnement.

Hvad er det for en cykel?

Det er selvfølgelig vores egne håndbyggede cykler. En klassisk cykel med 7 gear, forkurv, fodbremse, rullebremse på forhjulet, forsikringsgodkendt lås, ekstra kædelås, magnetlygter og punkterfrie dæk.

BIL VS. Cykel?

Vi tror på en grønnere by, derfor kører vi ikke rundt i byens gader og leverer cykler, med en bil der belaster vores miljø. Vi skal være grønne og have bragt vores CO2 udslip ned, det kan du hjælpe med. Vi tænker også på din fremtid ;O)

Hvad sker der hvis cyklen ikke virker?

Hvis uheldet er ude og cyklen ikke virker, hjælper vi dig naturligvis uden at det koster dig noget ekstra. Normalt inden for 24 timer. Ring til os på 8174 1696 så hjælper vi dig hurtigt videre. Du kan også selv komme forbi vores forretning med cyklen, det er normalt endnu hurtigere. Du kan også tage cyklen med i den nye metro cityring og hoppe af ved Nørrebrosrunddel, vi giver naturligvis billetten ;O) Hvis vi ikke kan lave cyklen med det samme, sender vi dig afsted på en anden cykel. Helt uden at det koster dig noget ekstra. Så bliver det ikke nemmere ;O)

Hvad sker der hvis cyklen bliver stjålet?

Hvis cyklen bliver stjålet, sørger vi selvfølgelig for at du får en ny cykel hurtigst muligt. Du bedes venligst kontakte os, indenfor 24 timer efter tyveriet. Husk altid at låse cyklen med begge låse, ellers skal du selv dække den fulde selvrisiko.

Hvordan bestiller jeg èt cykelabonnement?

Du kan bestille cykelabonnementet i vores forretning Copenhagen bikeshop Jagtvej 68 2200 København N. Eller her på siden CBS-Online.dk. Når du har indgået en lejeaftale med os, sender vi en SMS til dig når vi har cyklen klar til dig. 

Hvor lang tid virker mit cykelabonnement?

Dit cykelabonnement virker ligeså længe at du ønsker det. Vi opkræver selvfølgelig ikke depositum eller opstartsgebyr på dit cykelabonnement. Kun abonnementsprisen på DKK 149.- pr. måned.

Hvad er bindings perioden?

Når du har oprettet et cykelabonnement hos os, gælder det i èn måned ad gangen. Der er kun èn månedsopsigelse

 
 
Specifikationer
Vælg farveBlå
Gear7 Shimano med fodbremse
Stel/ForgaffelCr-Mo Stål
LakeringSlagfast pulverlak
KranksætStål 46 tænder, længde 170 mm
TransmissionKæde 1/2" X 3/32"
PedalerAluminium sport
KrankboxBSA med lukkede lejer
HjulsætAluminium med dobbelt bundet fælge
DækPunkterhæmmende 700x32 C
BremserFodbremse og forbremse
SadelpindAluminium 26,6 mm
SadelSkum
StyrfittingsAluminium 1" gevind
StyrKlassisk stål
FrempindAluminium/stål 1" 22.2 mm.
HåndtagGummi
Kabel farveSort
Stel/forgaffel farveBlue RAL 5015 Gloss 30