Cykel Abonnement - En Cargo Cykel Der Altid Virker - Limited Edition

Varenummer: 7789

Lagerstatus: På lager

299,00 DKK

* Påkrævede felter

299,00 DKK

Produktbeskrivelse

Et nyt og fleksibelt cykelkoncept, til dig der har brug for en Cargo cykel i København. Er du også træt af, at din Cargo cykel ikke virker, eller dumme værkstedsregninger? Med vores cykelabonnement er du altid garanteret, en Cargo cykel der virker, ligeså længe at du har et aktivt cykelabonnement hos os. Dit cykelabonnement din cykel. Vi udfører naturligvis alle service og reparationer på cyklen, ligeså længe du har et aktivt cykelabonnement hos os. Ingen dumme regninger eller ekstra gebyrer. Kun den månedlige abonnementspris. Hvis cyklen pludselig ikke virker, sørger vores Team for at du hurtigt kan komme videre. Vi binder byen sammen. Og vi elsker at være grønne.

2 hjulet cargo cykel med rullebremser og 9 udvendige gear

 

FAQ

Kan alle oprette ét cykelabonnement?

Hvis du er bosat i København, er fyldt 18 år og har et gult sundhedskort, kan du oprette ét cykelabonnement. 

Hvad koster ét cykelabonnement?

Det koster KUN 299.- kr. pr. måned. Vi har måske verdens billigste Cargo cykelabonnement.

HVAD ER DET FOR EN CYKEL?

Det er selvfølgelig vores egne håndbyggede Cargo cykler. En sporty model med 9 udvendige gear, rullebremse på forhjulet, forsikringsgodkendt lås, ekstra kædelås og punkterfridæk. Cyklerne bliver bygget som herre modeller.

BIL VS. Cykel?

Vi tror på en grønnere by, derfor kører vi IKKE rundt i byens gader og leverer cykler, med en bil der belaster vores miljø. Vi skal være grønne og have bragt vores CO2 udslip ned, det kan du hjælpe med. Vi tænker også på din fremtid ;O)

Hvad sker der hvis cyklen ikke virker?

Hvis uheldet er ude og cyklen ikke virker, hjælper vi dig naturligvis uden at det koster dig noget ekstra. Normalt inden for 24 timer. Du kan komme forbi vores forretning med cyklen, eller du kan tage cyklen med i den nye metro cityring og hoppe af ved Nørrebrosrunddel, vi giver naturligvis billetten ;O) Hvis vi ikke kan lave cyklen med det samme, sender vi dig afsted på en anden cykel. Helt uden at det koster dig noget ekstra. Så bliver det ikke nemmere ;O)

Hvad sker der hvis cyklen bliver stjålet?

Hvis cyklen bliver stjålet, sørger vi selvfølgelig for at du får en ny cykel hurtigst muligt. Du bedes venligst kontakte os, indenfor 24 timer efter tyveriet. Husk altid at låse cyklen med begge låse, ellers skal du selv dække den fulde selvrisiko.

Hvordan bestiller jeg èt cykelabonnement?

Du kan bestille cykelabonnementet i vores forretning Copenhagen bikeshop Jagtvej 68 2200 København N. Eller her på siden CBS-Online.dk. Når du har indgået en lejeaftale med os, sender vi en SMS til dig når vi har cyklen klar til dig. 

Hvor lang tid virker mit cykelabonnement?

Dit cykelabonnement virker ligeså længe at du ønsker det. Vi opkræver selvfølgelig ikke depositum eller opstartsgebyr på dit cykelabonnement. Kun abonnementsprisen på DKK 299.- pr. måned.

Kan jeg selv afhente cyklen?

Du kan selvfølgelig selv afhente cyklen hos os på Jagtvej 68 2200 Købenahvn N, eller du kan få den gratis leveret til en metrostation i den nye cityring. Vi binder byen sammen og gør den grønnere.

Hvad er bindings perioden?

Når du har oprettet et cykelabonnement hos os, gælder det i èn måned ad gangen. Der er kun èn månedsopsigelse

2 hjulet håndbygget ladcykel

 
 
 
Relaterede produkter