CBS-CYKELHJUL 

VI BYGGER HJUL & HJULSÆT!

Vi bygger cykelhjul, i den bedste kvalitet. Så hvis du mangler et nyt cykelhjul til din cykel, kan du nemt og hurtigt bestille dine cykelhjul hos os online. Leveringen er normalt kun 1-2 hverdage. Alle vores cykelhjul er lette, hurtige og meget holdbare.

CBS-FRAMESET 

VI SÆLGER LØSE RAMMER!

Vi producerer vores egne cykler, hos os er det er kun din egen fantasi der sætter grænsen. Vi kan tilbyde dig mange forskellige cykel typer. Alle vores cykelrammer er lette, hurtige og meget holdbare. Vores rammer er alle sammen lakeret med vejrbestandig pulver coating. Vi tilbyder dem i et hav af forskellige farver. Vi bygger bla. ladcykler, klassiskecykler, elcykler og et vælg af andre cykler. 

banner3

SIDEN ER UNDER UDVIKLING

VI ARBEJDER PÅ HØJTRYK

Velkommen til vores helt nye online shop CBS-Online.dk Siden er i øjeblikket under ny udvikling. Du vil derfor opleve et begrænset udvalg af cykler og accessories, i forhold til det vi kan tilbyde i vores fysiske forretning. Hold derfor øje her på siden og se alle de flotte og spændende produkter der løbende vil blive lagt op her på siden. Vi kan snart løfte sløret for en af vores to helt nye Cargo cykler, blandt mange andre ting. Mvh. Team Copenhagen bikeshop